brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO-Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Metterdaad Radio Project

Kom over en Help wil mensen met verschillende soorten verslavingen opvangen en helpen in Oekraïne. Ondersteun het werk!

Lama boer in Bolivia

Zelfredzaamheid in Bolivia

Boeren in de hoogvlakten van Bolivia leren hoe ze een goede opbrengst kunnen krijgen en zelfredzaam kunnen worden.

Gehandicaptenzorg Albanië

Gehandicapte kinderen in Albanië krijgen niet de zorg die zij zo hard nodig hebben. Help mee zodat zij deze zorg wél kunnen krijgen!

Verzoening in Israël

Verzoening tussen Joden en Palestijnen en het doorbreken van haat voor elkaar, hulporganisatie Musalaha zet zich hier voor in. Steun hen ook!

Palestijnse ouderen

Als je ouder wordt, is het fijn dat mensen voor je willen zorgen. Veel Palestijnse ouderen krijgen die zorg echter niet! Helpt u hen?

Noodhulp Irak

De bevrijding van West-Mosul komt steeds dichterbij. Nu is het zaak om de vluchtelingen uit de stad goed op te vangen en hen te helpen!

Noodhulp Haïti

De orkaan Matthew heeft Haïti grote schade toegebracht. Meer dan 1000 mensen overleefden het niet. Tienduizenden mensen zijn dakloos.

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Metterdaad Bedankt

In deze uitzendingen vraagt metterdaad niet uw geld of gebed, maar willen we u graag bedanken voor uw inzet en steun.

Eva in Namibië

Vrouwenblad EVA voert dit jaar actie voor kinderen in Namibië die opgroeien in sloppenwijken. Lees hier meer over de actie!

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Bekijk afgeronde Metterdaad-projecten

Gesloten projecten