EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Ik besta niet

In actie voor de Rohingya

Wereldwijd zijn er tussen de 1,4 en 3 miljoen Rohingya. Velen van hen zijn gevlucht voor extreem geweld. Ook Jannat. Ervaar haar verhaal.

Lees meer
rohingya-tease.jpg

Ik besta niet - Rohingya

Wereldwijd zijn er tussen de 1,4 en 3 miljoen Rohingya. Velen van hen zijn op de vlucht voor extreem geweld, zo ook Jannat. Lees haar verhaal.

Op tv.jpg

Lesbos - Brand in Moria

Het overvolle vluchtelingenkamp Moria op Lesbos is vrijwel compleet afgebrand. Hierdoor is de nood groot nog groter dan het was. Help de getraumatiseerde vluchtelingen aan medicatie en basisbehoeften!

Op tv.jpg

MAF Suriname - Nieuwe hangar

De Nederlandse piloten van de MAF in Suriname halen heel wat halsbrekende toeren uit om de bevolking van de Surinaamse binnenlanden tot hulp te zijn. Om de vliegtuigen in topconditie te houden is een grotere, solide hangar nodig. Helpt u mee die te bouwen?

EO Metterdaad: Geeft nood een gezicht en hoop een stem.


Filmen door EO MetterdaadWij zijn EO Metterdaad. Als christenen willen wij ons inzetten voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart ziet u alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

 

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert.
We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 17.10 uur en op zondag om 11.50 uur.
Wilt u meer weten over EO Metterdaad hoe we christelijke hulpverlening bieden? Lees dan hier verder. 

 

 

EO Metterdaad projecten wereldwijd

Lopende projecten Afgeronde projecten

132 projecten ondersteund in 2019
45 organisaties geholpen in 2019
€ 5.560.000 in 2019 voor hulp wereldwijd
93.000 bezoekers op deze site in 2019

Geef een gift aan EO Metterdaad

Doneer