EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Dakloos in Hongarije

Geef voor opvang en steun voor duizenden daklozen in Boedapest

 

 

 

Doneer
Teaser nu op tv.jpg

Hulp aan daklozen in Hongarije

We zijn deze maand in Boedapest, Hongarije. In dit land mag je van de regering niet dakloos zijn. Tegelijk kun je zomaar je huis kwijtraken. En wie vangt jou dan op?

TV Teaser Thumbnail .jpg

Overleven op het platteland

Veel Oekraïense gezinnen leven zwaar onder de armoede grens. EO Metterdaad steunt deze gezinnen op het Oekraïense platteland om duurzaam hun inkomen te vergroten. Geef je mee?

Teaser Thumbnail Op TV.jpg

De kinderen van Olesk

In Oekraïne is geen professionele verslavingszorg. Naast de verslaafden zijn hier vooral kinderen het slachtoffer van. Zij groeien op in vreselijke omstandigheden.

EO Metterdaad: Geeft nood een gezicht en hoop een stem.


Filmen door EO MetterdaadWij zijn EO Metterdaad. Als christenen willen wij ons inzetten voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart zie je alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

 

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert.
We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 17.35 uur en op zondag om 11.30 uur.
Wil je meer weten over EO Metterdaad hoe we christelijke hulpverlening bieden? Lees dan hier verder. 

 

EO Metterdaad projecten wereldwijd

Lopende projecten Afgeronde projecten

45 projecten ondersteund in 2020
75 organisaties geholpen in 2020
€5.499.000 in 2020 voor hulp wereldwijd
106.990 bezoekers op deze site in 2020

Geef een gift aan EO Metterdaad

Geef je gift