brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Ziekenhuis in Congo

Nederlands echtpaar biedt medische hulp

Ze bouwen een ziekenhuis op aan de rand van het oerwoud, maar dit is een grote uitdaging!

Lees meer

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Metterdaad Radio Project

De MAF wil graag zendingsorganisaties in Kenia faciliteren door medewerkers per vliegtuig naar onbereikbare gebieden te vervoeren.

Lepraziekenhuis in Bangladesh

Het lepraziekenhuis in Bangladesh behandeld leprapatiënten, die grotendeels verstoten worden als ze niet op tijd behandeld worden.

EO Metterdaad projecten wereldwijd


Lopende projecten Afgeronde projecten

EO Metterdaad - Christelijke hulpverlening

EO Metterdaad biedt christelijke hulpverlening aan mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. Ze helpt hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op bovenstaande kaart ziet u alle projecten die EO Metterdaad momenteel heeft lopen of die al zijn afgerond.

EO Metterdaad werkt nauw samen met drie overkoepelende organisaties die veel ervaring hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financieert. EO Metterdaad wordt uitgezonden via Geloof en een Hoop Liefde (donderdag, 17.50u, NPO2), Metterdaad op zondag (zondag, 10.05u, NPO2) en Metterdaad radio in EO Live (zaterdag, 20.30u, NPO Radio 5). Meer over de christelijke hulpverlening van EO Metterdaad kunt u hier lezen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden