EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

De MAF in Angola

Geef o.a. voor medische zorg

Jouw gift kan hét verschil maken tussen wel of geen medische zorg

Geef je gift!
Op tv.jpg

Helden van het luchtruim

Ken je het ‘MAF’-gezin Marijn en Noortje Goud nog? We volgden hun leven en werk in Angola in 2018 voor de serie ‘Bushpiloten’. Voor een nieuwe serie zoeken we hen weer op, maar vanwege corona nu tijdens hun verlof in Nederland.

Nu op TV.jpg

Zuid-Soedan - Doorzetters

In het gevaarlijke Zuid-Soedan helpt Agnes mensen die het moeilijk hebben. Vooral vrouwen worden vaak achtergesteld. En als ze dan ook nog eens een beperking hebben, is dat voor hen extra moeilijk.

Teaser Tanzania gevangenis 01.jpg

Gevangenenzorg Tanzania - Een terugblik

Collega Jan Willem Den Bok belandde een paar jaar geleden in de gevangenis...in Tanzania. Dat was ook de bedoeling. Samen met Mirjam van Dorcas blikt hij terug.

EO Metterdaad: Geeft nood een gezicht en hoop een stem.


Filmen door EO MetterdaadWij zijn EO Metterdaad. Als christenen willen wij ons inzetten voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart zie je alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

 

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert.
We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 17.35 uur en op zondag om 11.30 uur.
Wil je meer weten over EO Metterdaad hoe we christelijke hulpverlening bieden? Lees dan hier verder. 

 

EO Metterdaad projecten wereldwijd

Lopende projecten Afgeronde projecten

132 projecten ondersteund in 2019
45 organisaties geholpen in 2019
€ 5.560.000 in 2019 voor hulp wereldwijd
93.000 bezoekers op deze site in 2019

Geef een gift aan EO Metterdaad

Geef je gift