EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Versterking gezocht!

Versterk de positie van Pakistaanse vrouwen

 

Geef je gift!
nuoptv.jpg

Versterking gezocht!

De ongelijkwaardige positie van vrouwen in Pakistan is schrijnend. Uitsluiting en geweld komen veel voor. Versterk de positie van Pakistaanse vrouwen!

Teaser Thumbnail.jpg

Noodhulp voor India

De situatie in India, Nepal, Bangladesh en Pakistan is door een nieuwe variant van het corona virus desastreus. Het aantal besmettingen en doden lopen op naar recordhoogtes. Metterdaad komt in actie!

Thumbnail-Congo-Ziekenhuis.jpg

Ziekenhuis in Congo

In de uitgestrekte jungle van Oost-Congo is het ziekenhuis in Lolwa voor veel mensen hun enige toegang tot zorg. Tropenartsen Willem en Joanne proberen mensenlevens te redden met het weinige dat ze hebben.

EO Metterdaad: Geeft nood een gezicht en hoop een stem.


Filmen door EO MetterdaadWij zijn EO Metterdaad. Als christenen willen wij ons inzetten voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart zie je alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

 

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert.
We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 17.35 uur en op zondag om 11.30 uur.
Wil je meer weten over EO Metterdaad hoe we christelijke hulpverlening bieden? Lees dan hier verder. 

 

EO Metterdaad projecten wereldwijd

Lopende projecten Afgeronde projecten

132 projecten ondersteund in 2019
45 organisaties geholpen in 2019
€ 5.560.000 in 2019 voor hulp wereldwijd
93.000 bezoekers op deze site in 2019

Geef een gift aan EO Metterdaad

Geef je gift