brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Gevangen in Tanzania

Gevangenenzorg door Dorcas 

Aandacht voor toekomstgerichte activiteiten binnen de gevangenis en zorg na gevangenschap.

Help mee!
Teaser Suriname.jpg

Zending in Suriname

Marco en Marjolein Schuurmans zijn door de CAMA zending uitgezonden naar het binnenland van Suriname om daar de lokale indiaanse kerken te ondersteunen.

SDOK Radio Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

Richard Groenenboom van Stichting de Ondergrondse Kerk ging eind vorig jaar naar Pakistan en ontmoette er een heel aantal christenen. Hij wil ons graag informeren over hun situatie.

Teaser Geloof Hoop Syrie.jpg

Geloof, Hoop & Syrië

Na zes jaar oorlog zijn grote delen van Syrië compleet verwoest. Toch horen we in en om die puinhopen verhalen van hoop.

EO Metterdaad - Christelijke hulpverlening


EO Metterdaad ondersteunt christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart ziet u alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert. Op zondagmorgen zijn we te zien na het programma 'Nederland Zingt' op NPO2 om 10.05 uur. Op vrijdag hebben we om 17.50 uur een uitzending van 25 minuten op NPO2. Op radio hebben we elke week een uitzending op de zaterdag ('Over de grens') in het EO-programma 'EO Live(NPO Radio 5 - 20.30-20.45u). 
Meer over de christelijke hulpverlening van EO Metterdaad kunt u hier lezen.

EO Metterdaad projecten wereldwijd

Lopende projecten Afgeronde projecten

45 jaar EO Metterdaad
50 projecten in 2016
115.412 giften in 2016
€ 6.100.000 in 2016 voor hulp wereldwijd

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden