brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Geen storm te sterk

Samen in actie voor Haïti

Duizenden mensen hebben door orkaan Matthew geen dak meer boven hun hoofd en niet voldoende voedsel. Samen slaan we de handen ineen voor Haïti.

Lees meer

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Metterdaad Radio Project

Duizenden mensen hebben door orkaan Matthew geen dak meer boven hun hoofd en niet voldoende voedsel. Steun de actie voor Haïti!

Noodhulp Irak

De bevrijding van West-Mosul komt steeds dichterbij. Nu is het zaak om de vluchtelingen uit de stad goed op te vangen en hen te helpen!

EO Metterdaad projecten wereldwijd


Lopende projecten Afgeronde projecten

EO Metterdaad - Christelijke hulpverlening

EO Metterdaad biedt christelijke hulpverlening aan mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. Ze helpt hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op bovenstaande kaart ziet u alle projecten die EO Metterdaad momenteel heeft lopen of die al zijn afgerond.

EO Metterdaad werkt nauw samen met drie overkoepelende organisaties die veel ervaring hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financieert. EO Metterdaad wordt uitgezonden via Geloof en een Hoop Liefde (donderdag, 17.50u, NPO2), Metterdaad op zondag (zondag, 10.05u, NPO2) en Metterdaad radio in EO Live (zaterdag, 20.30u, NPO Radio 5). Meer over de christelijke hulpverlening van EO Metterdaad kunt u hier lezen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden