EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Afrikaanse Helden

Annette redt prostituees

Annette redt Oegandese meisjes uit de prostitutie. Ze legt de eerste contacten met deze meisjes op straat. Daar schijnt ze het licht van Gods liefde in hun leven door hen te bemoedigen, met hen te bidden en te wijzen op een uitweg uit de prostitutie. (25 minuten)

Caleb gaat door

Caleb vertelt dat hij bijna wilde stoppen met het opvangen van straatkinderen. Breekpunt was de ontmoeting met een driejarig meisje, die hij later terug vong in het mortuarium. Ontdek hoe Caleb toch weer moed vond na deze voor hem traumatische ervaring.. (25 minuten)

39 Dochters

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. (25 minuten)

Held Caleb - afl 1

Caleb Rukundo vangt in de Oegandese hoofdstad Kampala straatkinderen op. Ze werden thuis mishandeld of hun ouders konden simpelweg niet meer voor hen zorgen. (25 minuten)

Consoler uit Tanzania

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. (10 minuten)

Caleb uit Oeganda

Caleb Rukundo vangt in de Oegandese hoofdstad Kampala straatkinderen op. Hij heeft opvanghuizen voor meisjes en jongens, waar ze een vak kunnen leren en inkomen genereren. (10 minuten)

Caleb gaat door

Caleb vertelt dat hij bijna wilde stoppen met het opvangen van straatkinderen. Breekpunt was de ontmoeting met een driejarig meisje, die hij later terug vong in het mortuarium. Ontdek hoe Caleb toch weer moed vond na deze voor hem traumatische ervaring.. (10 minuten)

Annette redt prostituees

Annette redt Oegandese meisjes uit de prostitutie. Ze legt de eerste contacten met deze meisjes op straat. Daar schijnt ze het licht van Gods liefde in hun leven door hen te bemoedigen, met hen te bidden en te wijzen op een uitweg uit de prostitutie. (10 minuten)

Steun deze helden

Doneren