EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Uitzendingen - Metterdaad in Ecuador

Ecuador 'Bedank'-uitzending

20 juni - Ga je met ons mee terug naar de jungle in Ecuador? Daar laten we zien hoe jouw gift uit 2018 nog steeds effect heeft en anno 2020 zelfs helpt corona te bestrijden...

Leishmania in de jungle

Trek met tropenarts Jaap Bezemer per kano het regenwoud van Ecuador in en zoek mee naar de zeldzame, maar vernietigende leishmania-parasiet. (25 minuten)

Bezemers in Ecuador

De Bezemers wonen en werken in Ecuador temidden van de Kichwa-indianenstam. "Voor de Griek een Griek en voor de Indiaan een Indiaan." (25 minuten)

Linda's droom

Linda zet zich in voor de zwangere vrouwen in het regenwoud, die nu nog uren moeten reizen om in het ziekenhuis te kunnen bevallen. (25 minuten)

Tropenarts Jaap

Trek met tropenarts Jaap Bezemer per kano het regenwoud van Ecuador in en zoek mee naar de zeldzame, maar vernietigende leishmania-parasiet. (10 minuten)

Bezemers in Ecuador

De Bezemers wonen en werken in Ecuador temidden van de Kichwa-indianenstam. "Voor de Griek een Griek en voor de Indiaan een Indiaan." (10 minuten)

Linda's droom

Linda zet zich in voor de zwangere vrouwen in het regenwoud, die nu nog uren moeten reizen om in het ziekenhuis te kunnen bevallen. (10 minuten)

Geef voor hulp in Ecuador

Doneren