EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

EO-run!

Ren samen of alleen 5 kilometer en doneer €10,- aan EO Metterdaad!

Samen zetten we ons in voor een hulpproject van onze oud-collega Ben Kostwinder in Nepal.

Afgerond

EO-run: samen actief voor EO Metterdaad!

Geweldig dat je met deze mooie actie meedoet!

Nog even op een rijtje. Jij rent in je eentje, met je huisgenoot of partner een rondje van 5 kilometer. Deels of helemaal wandelen is natuurlijk ook geen probleem. Vooraf doneer je € 10 aan Metterdaad. De snelste man en de snelste vrouw winnen een mooie bos bloemen. Ook voor het team met de meeste deelnemers wacht er iets leuks. Kortom, motiveer je collega’s en doe mee.

Voorwaarden 

- Je wilt jezelf recht in de spiegel blijven aankijken, dus valsspelen daar doen we niet aan.
- Je houdt je tijdens het hardlopen aan de richtlijnen van het RIVM.
- Je doneert vooraf € 10 aan Metterdaad. Doe dit enkel via deze website!
- Je loopt tussen maandag 1 juni 0.00 uur en zondag 7 juni 23.59 uur een rondje van 5 kilometer. Dit registreer je via een app op je telefoon of je smartwatch.
- Een screenshot van jouw hardlooprondje stuur je naar intern@eo.nl. Het is belangrijk dat de afstand en tijd zichtbaar zijn. Vermeld in je mail ook het team waarin je werkzaam bent. Het insturen van je hardlooprondje kan tot zondag 7 juni om 23.59 uur. Inzendingen die daarna worden ingestuurd doen niet mee voor de prijzen.

Waar doen we het voor
Samen zetten we ons in voor een project van oud-collega Ben Kostwinder in Nepal. Ben ondersteunt in Nepal o.a. koffieboeren en helpt nu met corona noodhulp. De koffie van deze boeren zit regelmatig in de koffieautomaat op kantoor. Door de volledige lockdown is het voor Nepalese dagloners niet mogelijk om nog te werken. Geen inkomen betekent geen eten. Een kerk die door de stichting van Ben in Nepal is opgezet, wil daarom twee gratis maaltijden per dag aan deze mensen uit gaan delen. 

Geweldig dat jij dit mede mogelijk maakt!

 

Geef aan EO Metterdaad!

Doneer nu!