brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Kenia

Edukans in Kenia

Lovell is arm, maar krijgt dankzij Edukans alsnog de mogelijkheid om een vakopleiding te volgen in de horeca, waar de kans op een baan groot is.

De hotelschool

Dankzij Edukans kunnen jongeren als Ricky en Vivian een opleiding volgen in de horeca en zo hoop hebben op een betere toekomst.

Nairobits

Maak kennis met Kevin Muse uit Kenia. Dankzij de ICT-opleiding 'Nairobits' werkt hij aan een nieuwe toekomst, na een verleden vol drugs en verkeerde keuzes.

Lovell in Kenia

Lovell is arm, maar krijgt dankzij Edukans alsnog de mogelijkheid om een vakopleiding te volgen in de horeca, waar de kans op een baan groot is. (10 minuten)

Ricky leert een vak

Dankzij Edukans kan Ricky een opleiding volgen in de horeca en zo hoop hebben op een betere toekomst, want in die sector zijn er banen te vinden. (10 minuten)

Kevin

Maak kennis met Kevin Muse uit Kenia. Dankzij de ICT-opleiding 'Nairobits' werkt hij aan een nieuwe toekomst, na een verleden vol drugs en verkeerde keuzes. (10 minuten)

Radio - Edukans

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide docenten en relevante opleidingen voor jongeren.

Geef een kans aan kwetsbare Keniaanse jongeren

Doneer