EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Uitzendingen - Rohingya vluchtelingen in Bangladesh

Hulp in Bangladesh

Stel, je bent straatarm en verdient maar nauwelijks genoeg om voor je gezin te kunnen zorgen. En dan komt er ook nog eens een gigantische stroom aan vluchtelingen over je heen. Zie hoe Tear helpt.

Werk bieden in kampen

Poep opruimen? De Rohingya-vluchtelingen die werken aan het sanitair verdienen er wat geld mee om eten te kunnen kopen. Hulporganisaties doen wat ze kunnen, ook om de trauma's te helen. Er zijn speciale kinderclubs en praatgroepen voor vrouwen. (25 minuten)

Hulp aan Rohingya

Meer dan een miljoen Rohingya ontvluchtten het brute geweld in Myanmar. Nu zijn ze in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld, in Bangladesh. Zie hoe Tear helpt. (25 minuten)

Het grootste vluchtelingenkamp

Meer dan een miljoen Rohingya ontvluchtten het brute geweld in Myanmar. Nu zijn ze in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld, in Bangladesh. Zie hoe Tear helpt. (10 minuten)

Werk bieden in kampen

Poep opruimen? De Rohingya-vluchtelingen die werken aan het sanitair verdienen er wat geld mee om eten te kunnen kopen. Hulporganisaties doen wat ze kunnen, ook om de trauma's te helen. Er zijn speciale kinderclubs en praatgroepen voor vrouwen. (10 minuten)

Hulp in Bangladesh

Stel, je bent straatarm en verdient maar nauwelijks genoeg om voor je gezin te kunnen zorgen. En dan komt er ook nog eens een gigantische stroom aan vluchtelingen over je heen. Zie hoe Tear helpt. (10 minuten)

Steun het werk in het vluchtelingenkamp

Doneren