EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Zending
in Nepal

Steun aan gehandicapten

Leprazending steunt Nepalezen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Helpt u mee?

Afgerond

Uitzendingen - Metterdaad in Nepal

Gehandicapten in Nepal

Gehandicapten worden in Nepal als verschoppelingen gezien. Bij de zelfhulpgroepen van Leprazending groeit hun zelfrespect en krijgen ze een lening voor een onderneming.

Sita

Sita werkt voor hulporganisatie GZB als pastoraal werker in lepra-ziekenhuis Green Pastures. In Hindoekoninkrijk Nepal bidt ze in alle openheid met de patiënten, deelt het Evangelie en troost hen in hun pijn.

Het Evangelie in de Himalaya

De oude evangelist Navarasj wil nog één keer terug naar de kerkjes die hij jaren geleden in de bergen stichtte. Dus reist hij samen met zijn zoon Jiwan voor het laatst langs de torenhoge bergflanken.

Gehandicapten in Nepal

Gehandicapten worden in Nepal als verschoppelingen gezien. Bij de zelfhulpgroepen van Leprazending groeit hun zelfrespect en krijgen ze een lening voor een onderneming. (10 minuten)

Sita bidt met lepra-patiënten

Sita werkt voor hulporganisatie GZB als pastoraal werker in lepra-ziekenhuis Green Pastures. In Hindoekoninkrijk Nepal bidt ze in alle openheid met de patiënten, deelt het Evangelie en troost hen in hun pijn. (10 minuten)

Een vader, zijn zoon, de Himalaya en het evangelie

De oude evangelist Navarasj wil nog één keer terug naar de kerkjes die hij jaren geleden in de bergen stichtte. Dus reist hij samen met zijn zoon Jiwan voor het laatst langs de torenhoge bergflanken en ijzingwekkend diepe dalen van ’s werelds grootste hooggebergte. (10 minuten)

Geef voor hulp in Nepal

Doneren