EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Bekering in Papoea

Enthousiast over het Evangelie

Zendelingen werken onder Papoea's in Papoea Nieuw Guinea. De Bijbel verandert mensen: van geweld, naar vrede en genade.

Afgerond

Papoeaanse evangelist

De Papoeaanse evangelist Samson vertelt andere stammen over het Goede Nieuws. Maar de jeugd valt steeds meer voor de drank en materialisme. Kan hij nog wel tot hen doordringen? (25 minuten)

Zending in de bush

Luke en Marjan Aubrey en hun dochtertje Grace trekken het regenwoud in Papoea-Nieuw-Guinea door om de Binumarien-stam te vertellen hoe ze de Bijbel kunnen lezen. (25 minuten)

De Onobasulu

Nog maar een paar decennia terug werden vreemden als vijanden gezien. Sinds de Bijbel in het dorp kwam, is er veel veranderd. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. (25 minuten)

Evangelisatie onder inheemse stammen in Papoea Nieuw Guinea

Luke en Marjan Aubrey trekken het regenwoud in Papoea Nieuw Guinea door, om inheemse stammen te vertellen hoe ze de Bijbel kunnen lezen. Ze gaan vol voor hun missie. En daar hebben Luke en Marjan dus best wat ontberingen voor over.

De Bijbel in 800 talen voor Papoea Nieuw Guinea

De Bijbelvertalers van Wycliffe gunnen een levensveranderende zegen aan alle stammen in Papoea. Daarvoor willen ze de Bijbel vertalen in alle talen in Papoea Nieuw Guinea voor zover nodig. Een ambitieus streven waar veel hulp voor nodig is. Ook u kunt helpen om de stammen in Papoea de boodschap van genade te geven. Lees meer over het werk van Wycliffe en geef een gift voor hun mooie werk.

Banner Papoea.jpg

Steun het werk van Wycliffe in Papoea

Doneren