EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Bijbelvertaling in Papoea Nieuw Guinea

Papoeaanse evangelist

De Papoeaanse evangelist Samson vertelt andere stammen over het Goede Nieuws. Maar de jeugd valt steeds meer voor de drank en materialisme. Kan hij nog wel tot hen doordringen? (25 minuten)

Zending in de bush

Luke en Marjan Aubrey en hun dochtertje Grace trekken het regenwoud in Papoea-Nieuw-Guinea door om de Binumarien-stam te vertellen hoe ze de Bijbel kunnen lezen. (25 minuten)

De Onobasulu

Nog maar een paar decennia terug werden vreemden als vijanden gezien. Sinds de Bijbel in het dorp kwam, is er veel veranderd. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. (25 minuten)

De Bijbel verandert

Nog maar een paar decennia terug werden vreemden als vijanden gezien. Sinds de Bijbel in het dorp kwam, is er veel veranderd. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. (10 minuten)

Zending in de bush

Luke en Marjan Aubrey en hun dochtertje Grace trekken het regenwoud in Papoea-Nieuw-Guinea door om de Binumarien-stam te vertellen hoe ze de Bijbel kunnen lezen. (10 minuten)

Papoeaanse evangelist

De Papoeaanse evangelist Samson vertelt andere stammen over het Goede Nieuws. Maar de jeugd valt steeds meer voor de drank en materialisme. Kan hij nog wel tot hen doordringen? (10 minuten)

Steun het Bijbelvertaalwerk

Doneren