EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Vliegtuig
Zuid-Soedan

Help MAF met een vliegtuig

Geef voor een nieuw MAF vliegtuig, die dan in Zuid-Soedan wordt ingezet.

Afgerond

MAF wil graag een nieuw vliegtuig voor Zuid-Soedan

MAF wil graag een extra vliegtuig voor Zuid-Soedan, want de nood is er nog steeds zo hoog dat MAF amper aan de vluchtaanvragen kan voldoen.

MAF is de enige 'operator' die dagelijkse shuttle-vluchten aanbiedt in Zuid-Soedan. Daarvan wordt dankbaar gebruikt gemaakt door een groot aantal partners van MAF zoals Medair, Tearfund, World Vision en ZOA, maar ook meerdere kerkgenootschappen. Want MAF vliegtuigen zijn door de jaren heen een betrouwbaar en veilig vervoersmiddel gebleken waarop deze partners graag blijven terugvallen!

“MAF's vluchtboekingskantoor is zelfs overbezet, want we krijgen veel meer vluchtaanvragen dan we aankunnen”, vertelt programmamanager Bastiaan de Waal.

Een extra MAF-vliegtuig kan dus opnieuw het verschil gaan maken! Want met een extra Cessna Caravan wordt het mogelijk het aantal shuttlevluchten uit te breiden voor tien hulporganisaties die we nu niet kunnen helpen.

Zuid-Soedan Doneren
Bushpiloten serie banner - op tv.jpg

Op tv: Bushpiloten voor God - MAF piloten met een missie

In deze EO-serie volgen we MAF piloten die met hun gezinnen naar afgelegen gebieden vertrokken om hulp te bieden op plekken waar mensen afgesloten zijn van de rest van de wereld.

De piloten van MAF gaan ver om het goede te doen. Letterlijk en figuurlijk. We volgen het reilen en het zeilen van deze piloten en hun gezinnen in den vreemde, maar ook hun contacten met de lokale culturen. De drie gezinnen zitten in drie verschillende landen en werelddelen: in Papoea Indonesië (Azië), in Angola (Afrika) en in Suriname (Zuid-Amerika). Elk gezin heeft zo zijn eigen verhaal, zijn eigen motivatie en zijn eigen problemen. We volgen bij alle gezinnen het dagelijks leven, dat er een stuk exotischer uitziet dan ons dagelijks leven.

Vanaf zaterdagavond 7 juli, de hele zomer, elke week op tv!
18.55 uur op NPO2, 25 minuten. Kijk >

Draag mee aan een nieuw vliegtuig

Doneer