brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO-Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Metterdaad Radio Project

Operatie Mobilisatie organiseert - samen met lokale kerken - een vakantiekamp voor gehandicapte kinderen en hun ouders in Abchazië.

Lepraziekenhuis in Bangladesh

Het lepraziekenhuis in Bangladesh behandeld leprapatiënten, die grotendeels verstoten worden als ze niet op tijd behandeld worden.

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Samen voor Haïti

De orkaan Matthew heeft Haïti grote schade toegebracht. Meer dan 1000 mensen overleefden het niet. Tienduizenden mensen zijn dakloos.

Lama boer in Bolivia

Zelfredzaamheid in Bolivia

Boeren in de hoogvlakten van Bolivia leren hoe ze een goede opbrengst kunnen krijgen en zelfredzaam kunnen worden.

Noodhulp Irak

De bevrijding van West-Mosul komt steeds dichterbij. Nu is het zaak om de vluchtelingen uit de stad goed op te vangen en hen te helpen!

Metterdaad Bedankt

In deze uitzendingen vraagt metterdaad niet uw geld of gebed, maar willen we u graag bedanken voor uw inzet en steun.

Eva in Namibië

Vrouwenblad EVA voert dit jaar actie voor kinderen in Namibië die opgroeien in sloppenwijken. Lees hier meer over de actie!

NL Zingt-Dag 2017

In landen waar armoede en geweld heersen, bereikt 3xM mensen via televisieprogramma’s waarin Gods boodschap van liefde klinkt.

Help christenen in Nigeria

In Nigeria zijn christenen niet veilig vanwege Boko Haram, zoals Maria. De EO Jongerendag vraagt aandacht voor christenen in gevaar!

Ziekenhuis in Congo

Het jonge artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer knapt in Congo een oud ziekenhuis op en biedt medische hulp aan de lokale bevolking.

Rolmodellen in Cambodja

In Cambodja hebben veel vrouwen met een beperking een zwaar leven. Ze worden als minderwaardig gezien en voelen zich ook zo.

Werkgelegenheid Burkina Faso

Ontdek hoe de cashewnoot mensen in Burkina Faso aan duurzaam werk helpt, door een project van Woord en Daad.

Bekijk afgeronde Metterdaad-projecten

Gesloten projecten