brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Nepal Teaser zelfhulpgroep.jpg

Gehandicapten in Nepal

Gehandicapten worden in Nepal als verschoppelingen gezien. Bij de zelfhulpgroepen van Leprazending groeit hun zelfrespect en krijgen ze een lening voor een onderneming.

Teaser Sri Lanka vissers.jpg

Sri Lanka

Na een jarenlange burgeroorlog krabbelt Sri Lanka langzaam overeind. Nu werkt ZOA aan het herstel van het land op zowel economisch als sociaal vlak.

Thumbnail Water.jpg

Schoon drinkwater

Doreen en Jouvllet uit Oeganda moeten in totaal 4 uur per dag lopen voor water. EO Metterdaad en Tear werken als partners samen aan een waterproject voor Oeganda.

Teaser afl 1 Lovell in de keuken.jpg

Vakonderwijs in Kenia

Edukans biedt Keniaanse jongeren een kans om goed vakonderwijs te volgen. Ze krijgen goede begeleiding en kans op een baan: op weg naar zelfredzaamheid.

Teaser Israel 01.jpg

Gehandicaptenzorg Israël

Aleh biedt het grootste zorgnetwerk voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël. Zie wat ze betekenen voor deze kinderen!

Teaser Rwanda.jpg

Kinderen in Rwanda

Kerk in Actie ondersteunt kwetsbare kinderen in Rwanda waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door hen naar school te laten gaan en hen te helpen bij het omgaan met hiv-besmetting.

MAF vliegtuig Teaser Thumbnail.jpg

MAF in Zuid-Soedan

MAF wil graag een extra vliegtuig voor Zuid-Soedan, want de nood is er nog steeds zo hoog dat MAF amper aan de vluchtaanvragen kan voldoen.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

teaser-eva-metterdaad-in-colombia.jpg

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

Medair Zuid-Soedan Radio Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

Medair wil levens redden in Zuid-Soedan, in de context van oorlog en voedseltekorten. Helpt u mee?

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!