EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vind je een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoek je afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Project111.jpg

Steun EO Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met jouw gift!

Teaser Thumbnail NU op TV tabitha.jpg

Help Senegal aan betere medische zorg!

In Senegal is goede medische zorg niet vanzelfsprekend. Er is vaak geen stabiele stroom en tekort aan medische instrumenten.

Teaser Thumbnail2.jpg

Toekomst voor vrouwen met een beperking

Meisjes en vrouwen met een handicap behoren tot de meest kwetsbaren in Rwanda. Gevolg: diepe eenzaamheid en vaak geen opleiding of werk.

optv.jpg

Versterking gezocht!

De ongelijkwaardige positie van vrouwen in sommige delen van Pakistan is schrijnend. Uitsluiting en geweld komen veel voor. Versterk de positie van Pakistaanse vrouwen!

Teaser Thumbnail.jpg

Noodhulp voor India

De situatie in India, Nepal, Bangladesh en Pakistan is door een nieuwe variant van het corona virus desastreus. Het aantal besmettingen en doden lopen op naar recordhoogtes. Metterdaad komt in actie!

Thumbnail-Congo-Ziekenhuis.jpg

Ziekenhuis in Congo

In de uitgestrekte jungle van Oost-Congo is het ziekenhuis in Lolwa voor veel mensen hun enige toegang tot zorg. Tropenartsen Willem en Joanne proberen mensenlevens te redden met het weinige dat ze hebben.

Op tv.jpg

Zie je mij?

Prostitutie. Wat op het oog gewoon een tak van de entertainmentindustrie lijkt, is in werkelijkheid een schimmige wereld waar geweld en afpersing aan de orde van de dag zijn. Eva komt daarom met EO Metterdaad in actie voor Next Steps.

Corona Noodhulp Teaser.jpg

Corona raakt ons allemaal

De gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal. Daarom is EO Metterdaad een noodhulpactie gestart voor iedereen die lijdt onder het coronavirus.

websitefonds22.jpg

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Thumbnail-TV-Bangladesh-Lepraziekenhuis.jpg

Lepraziekenhuis in Bangladesh

Het lepraziekenhuis in Bangladesh behandeld leprapatiënten, die grotendeels verstoten worden als ze niet op tijd behandeld worden.

Oekraïne

Oekraïne