brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Roma Teaser.jpg

Roma - Onderwijs

Roma kinderen uit Oost-Europa zitten al jong gevangen in een cirkel van armoede, analfabetisme en criminaliteit. Doorbreek deze cirkel en stop de achterstelling. Geef voor onderwijs en begeleiding. Zodat deze Roma-kinderen opbloeien zoals God hen bedoeld heeft.

Irak Teaser.jpg

Irak - Herstel

Mosul ligt in puin. Toch proberen terugkerende vluchtelingen hun leven weer op te pakken. Hulporganisatie ZOA biedt hoop: met traumaverwerking en investeringen in kleine ondernemingen.

papoea-teader.jpg

Papoea - Bijbelvertaling

Evangelisten werken onder inheemse stammen in Papoea Nieuw Guinea. Door de Bijbel verandert hun destructieve levensstijl in een van harmonie en liefde.

Kerstproject Bangladesh Rohingya Teaser.jpg

Rohingya - onderdak en traumazorg

Help het leed van Rohingya vluchtelingen te verzachten. Geef voor traumaverwerking bij kinderen en jongeren en voor veilige onderkomens in het kamp.

Jemen Teaser.jpg

Laat Jemen niet verhongeren!

De mensen in Jemen lijden ernstige honger door een voedselcrisis. Het land, getroffen door een vernietigende oorlog, heeft direct hulp nodig!

noodhulp-sulawesi.jpg

Tsunami op Sulawesi

Help de getroffenen van de tsunami op Sulawesi, Indonesië. Honderden mensen zijn omgekomen, duizenden mensen hebben voedsel en water nodig.

Eva Ghana Thumbnail.jpg

Eva voor Ghana

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Ghana. Kinderen worden bevrijdt.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

teaser-eva-metterdaad-in-colombia.jpg

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Nepal Radio Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

In Nepal is er door leprapatiënten een coöperatie gestart met mooie initiatieven om de kost te verdienen. De zaken gaan zo goed dat er een auto nodig is.

teaser-noodhulp-idai.jpg

Noodhulp na Orkaan Idai in Afrika

Orkaan Idai heeft minstens 150 mensen het leven gekost. Het is de zwaarste orkaan in de regio in meer dan tien jaar.

Zuid-Afrika Teaser.jpg

Zuid-Afrika - Opvang

In Zuid-Afrika heerst veel armoede. Metterdaad reist naar dit land om 3 mooie projecten en hulpverleners te bezoeken en onder de aandacht te brengen.