EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vind je een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoek je afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Project111.jpg

Steun EO Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met jouw gift!

Teaser nu op tv.jpg

Hulp aan daklozen in Hongarije

We zijn deze maand in Boedapest, Hongarije. In dit land mag je van de regering niet dakloos zijn. Tegelijk kun je zomaar je huis kwijtraken. En wie vangt jou dan op?

TV Teaser Thumbnail .jpg

Overleven op het platteland

Veel Oekraïense gezinnen leven zwaar onder de armoede grens. EO Metterdaad steunt deze gezinnen op het Oekraïense platteland om duurzaam hun inkomen te vergroten. Geef je mee?

Teaser Thumbnail Op TV.jpg

De kinderen van Olesk

In Oekraïne is geen professionele verslavingszorg. Naast de verslaafden zijn hier vooral kinderen het slachtoffer van. Zij groeien op in vreselijke omstandigheden.

Teaser OP TV.jpg

Jemen in nood

Bijna 21 miljoen mensen in nood. Jemen wordt al zes jaar verscheurd. Er is tekort aan schoon drinkwater en voedsel.

Teaser Thumbnail kopiëren.jpg

Noodhulp Haïti

Afgelopen zaterdag is Haïti getroffen door een hevige aardbeving. Zeker 2207 mensen zijn omgekomen en meer dan 12.000 mensen raakten gewond. Vele tanks met schoon drinkwater zijn verwoest. Er is dringend behoefte aan schoon drinkwater, voedsel, tenten en het hoogstnodige. Help mee!

Op tv.jpg

Zie je mij?

Prostitutie. Wat op het oog gewoon een tak van de entertainmentindustrie lijkt, is in werkelijkheid een schimmige wereld waar geweld en afpersing aan de orde van de dag zijn. Eva komt daarom met EO Metterdaad in actie voor Next Steps.

Teaser Thumbnail nu op tv.jpg

Haal Albanië uit de schaduw

EO metterdaad bezoekt deze kerst Albanie en zoekt mensen op in donkere, uitzichtloze situaties. Geïnspireerd door de liefde van Jezus, wordt praktische hulp geboden aan gevangenen, daklozen, tieners en moeders zonder vangnet.