brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Teaser Tanzania gevangenis 01.jpg

Gevangenenzorg in Tanzania

Collega Jan Willem Den Bok kwam in de gevangenis... In Tanzania. Dat was ook de bedoeling. In de uitzendingen zien we het werk van Dorcas daar.

Teaser Suriname.jpg

Zending in Suriname

Marco en Marjolein Schuurmans zijn door de CAMA zending uitgezonden naar het binnenland van Suriname om daar de lokale indiaanse kerken te ondersteunen.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

noodhulp-afrika-kleinegraphic.png

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

teaser-eva-metterdaad-in-colombia.jpg

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

SDOK Radio Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

Richard Groenenboom van Stichting de Ondergrondse Kerk ging eind vorig jaar naar Pakistan en ontmoette er een heel aantal christenen. Hij wil ons graag informeren over hun situatie.

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!