brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

teaser-noodhulp-idai.jpg

Noodhulp na Orkaan Idai in Afrika

Mozambique werd zondag getroffen door flinke overstromingen in de nasleep van de cycloon Kenneth. Eerder heeft orkaan Idai minstens 300 mensen het leven gekost. Dat was de zwaarste orkaan in de regio in meer dan tien jaar.

Oekraine Verslaafden Teaser.jpg

Oekraïne - Afkickcentrum

Op het afgelegen platteland van de Oekraïne vechten negen mannen samen tegen de wodka en de drugs. Met keihard werken, gebed en veel hete koffie proberen ze hun verslaving te overwinnen.

Roma Teaser.jpg

Roma - Onderwijs

Roma kinderen uit Oost-Europa zitten al jong gevangen in een cirkel van armoede, analfabetisme en criminaliteit. Doorbreek deze cirkel en stop de achterstelling. Geef voor onderwijs en begeleiding. Zodat deze Roma-kinderen opbloeien zoals God hen bedoeld heeft.

Eva Ghana Thumbnail.jpg

Eva voor Ghana

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Ghana. Kinderen worden bevrijdt.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Radio Venezuela Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

Bij de grens tussen Venezuela en Colombia verlaten zo’n 5000 Venezolanen per dag hun vaderland. Ze zijn op zoek naar voedsel, onderdak en medische zorg.

Zuid-Afrika Teaser.jpg

Zuid-Afrika - Opvang

In Zuid-Afrika heerst veel armoede. Metterdaad reist naar dit land om 3 mooie projecten en hulpverleners te bezoeken en onder de aandacht te brengen.

Venezuela Teaser.jpg

Vluchtelingen uit Venezuela

Bij de grens tussen Venezuela en Colombia verlaten zo’n 5000 Venezolanen per dag hun vaderland. Ze zijn op zoek naar voedsel, onderdak en medische zorg.