brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Togo Bijbelvertaling Radio Teaser.jpg

Metterdaad Radio Project

Hans Hoddenbagh werkt bij Wycliffe Bijbelvertalers. Hoe ver staat het met het bijbelvertaalwerk wereldwijd? En Togo in het bijzonder?

teaser-eva-metterdaad-in-colombia.jpg

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

Congoafb

Oogziektes in Congo

Hier is er in een gebied wat zes keer groter is dan Nederland één oogdokter. Hulp heeft hij nodig om zoveel mogelijk oogziektes te verhelpen.

Teaser-Thumbnail-Burundi-afl-1.jpg

Vrede bewaren in Burundi

Voor conflicten vluchten en bij terugkeer een nieuw conflict starten. Het gebeurt in Burundi. Waar mensen hun stuk land, wat ingenomen is, weer terug willen krijgen.

Teaser-Thumbnail-Tadzjikistan-03.jpg

Sociale isolatie Tadzjikistan

Leven met een beperking in Tadzjikistan gaat gepaard met veel schaamte en weinig hulp vanuit de overheid. Dit moet veranderen!

noodhulp-afrika-kleinegraphic.png

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Teaser-noodhulp-overstroming-Nepal.jpg

Noodhulp Azië

Nepal, India en Bangladesh zijn getroffen door overstromingen. Zeker 1200 mensen zijn omgekomen door verdrinking en ingestorte huizen.

Teaser Israel 01.jpg

Gehandicaptenzorg Israël

Hulporganisatie Aleh biedt het grootste zorgnetwerk voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël. Zie wat ze betekenen voor deze kinderen!

Teaser Geloof Hoop Syrie.jpg

Geloof, Hoop & Syrië

Na zes jaar oorlog zijn grote delen van Syrië compleet verwoest. Toch horen we in en om die puinhopen verhalen van hoop.