brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

papoea-teader.jpg

Papoea - Bijbelvertaling

Evangelisten werken onder inheemse stammen in Papoea Nieuw Guinea. Door de Bijbel verandert hun destructieve levensstijl in een van harmonie en liefde.

Kerstproject Bangladesh Rohingya Teaser.jpg

Rohingya - onderdak en traumazorg

Help het leed van Rohingya vluchtelingen te verzachten. Geef voor traumaverwerking bij kinderen en jongeren en voor veilige onderkomens in het kamp.

Jemen Teaser.jpg

Laat Jemen niet verhongeren!

De mensen in Jemen lijden ernstige honger door een voedselcrisis. Het land, getroffen door een vernietigende oorlog, heeft direct hulp nodig!

Zuid-Afrika Teaser.jpg

Zuid-Afrika - Opvang

In Zuid-Afrika heerst veel armoede. Metterdaad reist naar dit land om 3 mooie projecten en hulpverleners te bezoeken en onder de aandacht te brengen.

Afrikaanse Helden Teaser.jpg

Afrikaanse helden

Deze Afrikaanse helden helpen belangeloos kinderen van de straat. Ze geven hen een dak boven het hoofd, voedsel en soms zelfs een naam.

Ecuador Teaser.jpg

Ecuador - Medische zorg

Jaap en Linda Bezemer wonen met hun vijf jonge kinderen samen met de Kichwa-stam in het Ecuadoriaanse regenwoud. Niet voor even, maar voor altijd.

noodhulp-sulawesi.jpg

Tsunami op Sulawesi

Help de getroffenen van de tsunami op Sulawesi, Indonesië. Honderden mensen zijn omgekomen, duizenden mensen hebben voedsel en water nodig.

Thumbnail Water.jpg

Schoon drinkwater

Doreen en Jouvllet uit Oeganda moeten in totaal 4 uur per dag lopen voor water. EO Metterdaad en Tear werken als partners samen aan een waterproject voor Oeganda.

EO Metterdaad logo

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

teaser-eva-metterdaad-in-colombia.jpg

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

EO Metterdaad fondsen

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Angola Radio Teaser Thumbnail.jpg

Metterdaad Radio Project

Joyce van de Veen was aanwezig bij de lancering van het Nieuwe Testament van de Bijbel in het Kikongo - de spreektaal van 2 miljoen Angolesen. Ze vertelt over de impact hiervan.