brandimage logo Navigatie overslaan Menu

EO-Metterdaad projecten

Hieronder vindt u een overzicht van actieve EO Metterdaad-projecten. Zoekt u afgesloten projecten, ga dan naar het afgeronde projecten-overzicht.

Steun EO-Metterdaad

EO Metterdaad biedt hulpverlening aan mensen die leven in armoede of onrechtvaardige omstandigheden. Steun ons met uw gift!

Metterdaad Fondsen

Kies uit verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

Metterdaad Radio Project

Jezus-volgers hebben het moeilijk in Egypte. Zij worden vervolgd en gediscrimineerd vanwege hun geloof, komen moeilijk aan werk en raken daardoor in armoede.

Noodhulp voor Azië

Nepal, India en Bangladesh zijn getroffen door overstromingen. Zeker 1200 mensen zijn omgekomen door verdrinking en ingestorte huizen.

Noodhulp Sint-Maarten

Het eiland Sint-Maarten is ernstig getroffen door orkaan Irma. 90% van de huizen is beschadigd, een derde is totaal verwoest. Noodhulp is nodig!

Hongersnood Afrika

Met uw steun kunnen we de directe nood lenigen door water en voedsel uit te delen en mensen voorbereiden op aanhoudende droogte.

Eva voor Colombia

Vrouwenmagazine EVA voert actie voor Colombia. Gevluchte vrouwen krijgen er een opleiding.

Onderdrukking in Pakistan

Pakistan heeft uw hulp nodig om van slavernij bevrijd te worden, vrouwen een stem te geven en vervuild water tegen te gaan.

Vrede bewaren Burundi

Voor conflicten vluchten en bij terugkeer een nieuw conflict starten. Het gebeurt in Burundi. Waar mensen hun stuk land, wat ingenomen is, weer terug willen krijgen.

Sociale isolatie Tadzjikistan

Leven met een beperking in Tadzjikistan gaat gepaard met veel schaamte en weinig hulp vanuit de overheid. Vaak resulteert dit in een gedwongen leven binnen de deur.

Oogziektes in Congo

Hier is er in een gebied wat zes keer groter is dan Nederland één oogdokter. Hulp heeft hij nodig om zoveel mogelijk oogziektes te verhelpen.

Bekijk afgeronde Metterdaad-projecten

Gesloten projecten