EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Code Wit

Voorkom kindhuwelijken in Nepal!

Help jij mee mensenhandel en geweld tegen vrouwen en meisjes te voorkomen?

Afgerond

Voorkom kindhuwelijken in Nepal

Makwanpur behoort tot de top drie districten in Nepal waar vrouwen- en meisjeshandel voorkomt. Het district is kwetsbaar voor mensenhandel binnen het land en over de grens, omdat het zowel dichtbij de grote steden in Nepal ligt en dichtbij de grens met India.

De oorzaken van mensenhandel zijn laaggeletterdheid, huiselijk geweld, discriminatie en vroegtijdige (kind)huwelijken. Daardoor zijn mensen kwetsbaar om terecht te komen in gedwongen arbeid in fabrieken en de kledingindustrie en seksuele exploitatie in Indiase bordelen. BEAM komt samen met Tearfund en Metterdaad in actie! Voorkom kindhuwelijken in Nepal!


Hoe kan jij helpen?

Het kost ongeveer 50 euro om een ondernemer te trainen in het starten van een landbouwbedrijf, inclusief startmateriaal. Voor 40 euro kan een groep van 25 meiden training ontvangen over mensenhandel, huiselijk geweld, gender gelijkwaardigheid en kind huwelijken.

Wil jij bijdragen aan dit project om mensen uit Makwanpur, Nepal, te helpen uit de spiraal van mensenhandel te komen, doormiddel van gebed en een financiële bijdrage?

 

Doneer via deze website of maak een bedrag over op via NL88 INGB 0000 300 300, t.n.v. EO Metterdaad o.v.v. ‘BEAM Nepal’ 

 

Doneren

Voorkom kindhuwelijken in Nepal!

Doneren