EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Hulpverlening 2.0

Metterdaad Radio zomerserie

Er is de afgelopen decennia nogal wat verandert in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom.

Afgerond

Hulpverlening 2.0 van Tear

Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom. Het laatste interview in onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ is met Nadine Stam, projectleider bij TEAR.

Mercy Ships wil overbodig worden

Een hulporganisatie die zichzelf het liefst vandaag nog op zou heffen kom je niet elke dag tegen. Toch geldt dat voor Mercy Ships, dat vanaf een ziekenhuisschip gratis medische hulp biedt aan de allerarmsten in Afrika.

Medair strijdt

Is de hulpverlening veranderd in de afgelopen decennia? Wat deden we vroeger wel en nu absoluut niet meer? Sluit de hulp nog aan bij de vraag van de doelgroep ter plekke?

Metterdaad Radio Zomerserie - Hulpverlening 2.0

Van voedseltransport naar verbeteren van eigen landbouw, van hulpgeven naar het opzetten van spaargroepen door de vrouwen zelf en hen helpen met het opzetten van een eigen onderneming. Er is de afgelopen decennia nogal wat verandert in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom. In onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ zoomen we in op deze ontwikkeling. Luister en ontdek!

Geef voor het huidige Radio-project

Doneren