brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Gevangenenzorg Tanzania

In de gevangenis

'Ik ben vrij in Jezus Christus', vertelt 'mister Bishop', een gevangene in Tanzania die veroordeeld is tot dertig jaar gevangenisstraf. Bekijk zijn verhaal.

In de vrouwengevangenis

Dorcas zorgt voor levensverbetering in de vrouwengevangenis door het geven van voorlichting en vaktraining. Vrouwen worden voorbereid op een leven buiten de gevangenis.

Hulp van Dorcas

Hoog bezoek komt langs om te vieren dat Dorcas vele noodzakelijke goederen doneert. Ze zien gelijk de projecten om gevangenen klaar te stomen voor een leven buiten de gevangenis.

Projecten van Dorcas

Karanga was berucht om de slechte leefomstandigheden, maar hulporganisatie Dorcas heeft daar grote verandering gebracht. Bekijk de 25 minuten aflevering!

Aflevering 1 - 10 minuten

Collega Jan Willem Den Bok kwam in de gevangenis... In Tanzania. Dat was ook de bedoeling. In de uitzendingen zien we het werk van Dorcas daar. Bekijk aflevering 1.

Aflevering 2 - 10 minuten

Ooit was Karanga Prison berucht om de slechte leefomstandigheden, maar hulporganisatie Dorcas heeft daar grote verandering gebracht. Zie het verschil!

Moeder met kind

Wanneer collega Jan-Willem in de vrouwengevangenis filmt, ziet hij een kind rondlopen. De moeder vertelt hoe het is om met een baby in de gevangenis te zijn. (10 minuten)

Werken in de bakkerij

Elisabetha vindt het fijn om te kunnen werken in de gevangenis. Dat kan dankzij een project van Dorcas! Wordt vrijdag vervolgd. Bekijk deze 10 minuten uitzending.

Geef voor levensverbetering in de gevangenis

Doneer