EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Trainingen in Ethiopië

35 stammen nog niet bereikt met het evangelie

Voor toerusting en training van missionaire werkers wordt uw donatie gevraagd.

Afgerond

Ethiopië ligt in de Hoorn van Afrika is 26 keer zo groot dan Nederland en heeft ruim 73 miljoen inwoners. Opvallend is dat dit land 60 keer wordt genoemd in de Bijbel en dat het één van de eerste naties was waar het christelijk geloof  binnenkwam. Het land is regelmatig - ook nu weer - in het nieuws vanwege hongersnood en onrustige grensgebieden.

Hoe en wat?

HET PROJECT

Juist in de grensgebieden in het Noorden en Oosten van Ethiopië is Stichting Antwoord - via de lokale partner New Life - betrokken bij de training van kerkleiders en missionair werkers om de bevolking te bereiken met het Evangelie. Bewogen missionaire werkers brengen het Goede Nieuws naar onbereikte stammen in dit immense land. Meer dan 35 stammen zijn nog niet bereikt met het Evangelie!  Voor de training van missionaire werkers en het voorzien in de nodige middelen wordt de steun van EO Metterdaad gevraagd.

In het afgelopen jaar zijn ruim 30.000 mensen bereikt. Zij komen in groepjes samen, vaak in gehuurde huizen of in een hut en kunnen elkaar bemoedigen  en  "De vrede die alle verstand te boven gaat" uitdragen in hun omgeving.

UW BIJDRAGE

De missionaire werkers moeten geholpen worden in hun dagelijks onderhoud, ze hebben bijbelstudie-materiaal nodig en bijvoorbeeld een fiets voor hun vervoer. Voor dit belangrijke werk - dat door de Ethiopiërs zelf wordt uitgevoerd - wordt uw financiële bijdragen gevraagd. Alvast dank voor uw betrokkenheid.

Projectafb 2

Andere EO Metterdaad-projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten