EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Geef voor een specifiek doel.

Zoekt u een speciaal doel om een gift voor te geven? Wilt u investeren in een speciaal onderwerp of zoekt u een bestemming voor uw feestelijke gift?

Hieronder staan verschillende fondsen waar u maandelijks of eenmalig aan kunt doneren. Wij zorgen dat uw gift voor dit specifieke thema wordt gebruikt!

ChristenvervolgingANP 14137142

Help christenen in nood wereldwijd. Vervolging en onderdrukking was nog nooit zo groot, zoals in Noord-Korea.
Helpt u christenen in nood?

> 'Christenvervolging'

 

 

Kinderen in noodNieuwe Situatie Syrie (1)

Help kinderen in nood over de hele wereld. Kindermishandeling, kindermisbruik en kinderarbeid moet stoppen! Met uw gift bevrijden we kinderen over de hele wereld.

> 'Kinderen in nood'

 

 

Medische ZorgTsjaad 2015 Oude Situatie

Medische zorg is voor ons vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen op de wereld. Help om medische zorg voor armen mogelijk te maken!

> 'Medische Zorg'

 

NoodhulpOude Situatie Syrie

Natuurrampen zoals tsunami's, aardbevingen, hongersnoden en oorlogen kunnen onverwachts ontstaan. De getroffen mensen hebben direct hulp nodig.

> 'Noodhulp'

 

VluchtelingenOude Situatie Irak14

Door alle oorlogen zijn er op dit moment zo'n 11,7 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht voor geweld en terreur. Help hen aan voedsel, onderdak en medicatie!

> 'Vluchtelingen'

 

 

ZendingswerkOude Situatie Myanmar

Sinds Jezus' komst op aarde zijn mensen de wereld ingetrokken om te Evangeliseren. Steun projecten die Evangelie en lokale kerken diaconaal en missionair versterken.

> 'Zendingswerk'

 

Doneer aan Metterdaad Algemeen

Doneer direct