EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Geef voor de strijd tegen armoede

EO Metterdaad helpt mensen in geldnood. Complete gezinnen die door hun omgeving, ziekte of door een bepaalde gebeurtenis in benarde situaties komen. Zo verliezen veel kinderen kansen en hoop op een toekomst wanneer hun vader overlijdt, ziek is of hen verlaat.

De strijd tegen armoede

Wij helpen deze gezinnen in arme landen met hun toekomst. Geven ze onderdak, eten, gezondheidszorg en, niet geheel onbelangrijk, een mogelijkheid om in hun eigen bestaan te voorzien. Door het leren van een vak en een microkrediet kan een gezinslid zijn familie onderhouden.

"Overigens zal niemand van u in armoede leven, zozeer zal de HEER u zegenen in het land dat hij u in bezit zal geven." (Deut.15:4)

Helpt u EO Metterdaad met de strijd tegen armoede? Doneer aan EO Metterdaad algemeen en help bij direct bij diverse projecten in arme landen.

Strijd tegen armoede in Nepal

Om de armoede-cyclus in Nepal te doorbreken, zet EO Metterdaad zich samen met Kerk in Actie in om de voeding en gezondheidszorg enorm te verbeteren. Uw gift zal bijdragen aan de volgende projecten:

  • Het ontwikkelen en ondersteunen van zelfhulpgroepen.
  • Training om inkomstenbronnen te creëren en te vergroten.
  • Het kopen van geiten en kippen voor plaatselijke bevolking.
  • Voorzien van irrigatie- en drinkwatervoorzieningen.
  • Ondersteunen van plaatselijke hulpposten met training en medicijnen. 

Bekijk het project

Geef voor Metterdaad Algemeen

Direct doneren