brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Christen Vervolging.

Help christenen wereldwijd in nood!

Doneer structureel per maand of eenmalig voor vervolgde broeders en zusters in het geloof wereldwijd!

Doneer direct

Christenvervolging

Nieuwe Situatie SyrieChristenen vervolgd om hun geloof

Christenvervolging komt wereldwijd voor. Hoe erg dit is, is per land en per situatie verschillend. Vervolgde gelovigen zijn niet vrij om hun geloof te uiten en worden hiervoor opgepakt en in sommige landen zelfs vermoord.

Hulp voor vervolgde christenen

Vervolgde manesen hebben veel steun nodig. Gebeden en berichten van mede-christenen zijn belangrijk voor hen. EO Metterdaad wil vervolgde gelovigen hulp bieden. Ze weer nieuwe kracht geven om door te zetten in hun moeilijke situatie.

'Ik heb dit gezegd opdat jullie vrede vinden bij mij. Jullie zullen het zwaar te verduren krijgen in de wereld, maar houd moed: ik heb de wereld overwonnen.' (Johannes 16:33)

Het verhaal van Bertin

Het is avond als acht zwaar bewapende mannen zijn huis binnenstormen. "Ze richtten hun geweer op mij en zeiden: 'we willen jouw auto voor onze baas'. Ik heb mijn vrouw en kinderen meteen naar hun kamers gestuurd.

> 'Lees meer over Bertin'

 

 

Noord-Korea staat op nummer één als het gaat om landen waar christenen het meest vervolgd worden. EO Metterdaad steunde een project dat door Noord-Koreaanse vluchtelingen is opgezet; Het verspreiden van het Nieuwe Testament in Noord-Korea door deze aan luchtballonnen te hangen en zo de grens over te laten waaien. De vluchtelingen doen dit werk omdat alleen het Woord van God verandering kan brengen in de dictatuur. Met hulp van EO Metterdaad zijn er 2.700 Nieuwe Testamenten gedropt in het zuiden van Noord-Korea!

Doneer maandelijks of eenmalig. 

Wij bieden de mogelijkheid om voor een specifiek thema waar u een warm hart aan toedraagt, eenmalig of structureel te doneren. Zo ook voor Christenvervolging..

Wanneer EO Metterdaad werft voor een project dat gerelateerd is aan 'Christenvervolging', wordt uw gift gebruikt.  Uw gift wordt dus enkel voor het door u gekozen doel gebruikt. 

Geef voor vervolgde christenen!

Doneer nu