EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Kinderen in nood

Help kinderen wereldwijd!

Doneer structureel per maand of eenmalig aan EO Metterdaad. Wij steunen projecten wereldwijd.

Direct doneren

Arme kinderen in nood


Oude Situatie Oeganda

Help arme kinderen aan een betere toekomst

Een makkelijk prooi voor ziekte, geweld of slavernij zijn arme kinderen. Veel kinderen in ontwikkelingslanden zijn wees. Hun ouders zijn gestorven aan aids, omgekomen in een oorlog of kunnen uit pure armoede niet voor hun kroost zorgen. En als de kinderen wel thuis wonen moeten ze vaak werken om inkomen te generen voor het gezin. Naar school gaan en veilig buitenspelen is er voor hen niet bij. We moeten kinderen in armoede helpen!

Een betere toekomst voor arme kinderen

EO-Metterdaad helpt organisaties die opkomen voor de kleinsten in armoede. Deze organisaties zorgen in verschillende landen en voor verschillende situaties voor het kind. In Colombia bijvoorbeeld waar ouders hun kinderen noodgedwongen zelf de gevangenis in nemen als zij worden opgepakt, omdat er niemand is die voor het kind kan zorgen. Of voor meisjes uit internaten in Moldavië die slachtoffer dreigen te worden van vrouwenhandel als zij niet begeleid worden als ze het internaat moeten verlaten. Al deze organisaties zorgen voor een betere toekomst voor het kind en helpen hen zodat ze een goede opvoeding krijgen.

Doneer maandelijks of eenmalig aan EO Metterdaad

EO Metterdaad zet zich in voor hulp wereldwijd. Deze hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. We steunen projecten waarin we kinderen in nood steunen, maar we helpen ook medische projecten en evangelisatieprojecten.

Steun ons werk, word donateur!

Geef voor EO Metterdaad

Direct doneren