brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Kinderen in nood

Help kinderen wereldwijd!

Doneer structureel per maand of eenmalig.

Direct doneren

Arme kinderen in nood


Oude Situatie Oeganda

Help arme kinderen aan een betere toekomst

Een makkelijk prooi voor ziekte, geweld of slavernij zijn arme kinderen. Veel kinderen in ontwikkelingslanden zijn wees. Hun ouders zijn gestorven aan aids, omgekomen in een oorlog of kunnen uit pure armoede niet voor hun kroost zorgen. En als de kinderen wel thuis wonen moeten ze vaak werken om inkomen te generen voor het gezin. Naar school gaan en veilig buitenspelen is er voor hen niet bij. We moeten kinderen in armoede helpen!

Een betere toekomst voor arme kinderen

EO-Metterdaad helpt organisaties die opkomen voor de kleinsten in armoede. Deze organisaties zorgen in verschillende landen en voor verschillende situaties voor het kind. In Colombia bijvoorbeeld waar ouders hun kinderen noodgedwongen zelf de gevangenis in nemen als zij worden opgepakt, omdat er niemand is die voor het kind kan zorgen. Of voor meisjes uit internaten in Moldavië die slachtoffer dreigen te worden van vrouwenhandel als zij niet begeleid worden als ze het internaat moeten verlaten. Al deze organisaties zorgen voor een betere toekomst voor het kind en helpen hen zodat ze een goede opvoeding krijgen.

Doneer maandelijks of eenmalig voor de kleinsten in armoede.

EO Metterdaad biedt de mogelijkheid om voor een specifiek thema te doneren waar u een warm hart toedraagt. Zo ook 'Kinderen in nood': Een permanent doel waar u eenmalig of structureel aan kunt doneren.

Wanneer EO Metterdaad werft voor een project dat gerelateerd is aan 'Kinderen in nood', wordt uw gift gebruikt. 
Uw gift wordt dus enkel voor het door u gekozen doel gebruikt. 

Geef voor kinderen in nood

Direct doneren