EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Moderne Slavernij

Miljoenen slaven wereldwijd

Doneer structureel per maand of eenmalig aan projecten van EO Metterdaad.

Doneer nu

Moderne Slavernij

Nieuwe Situatie IndiaModerne slavernij maakt levens kapot.

Slavernij komt vandaag de dag nog steeds voor in veel te veel landen. Mensenhandel en gedwongen arbeid,ook kinderarbeid, maken vele slachtoffers en ruïneren levens van duizenden mensen. Tegen hun wil in werken ze voor weinig tot geen loon. Hierdoor hebben ze weinig voedsel tot hun beschikking en een uitzichtloze toekomst.

Niemand verdient slaaf te zijn.

Slachtoffers van moderne slavernij hebben niet gekozen om slaaf te zijn. Er zijn verschillende redenen waardoor mensen hierin terecht komen; uit pure armoede om toch nog een klein beetje geld te verdienen, door een verkeerde leningen af te betalen en zo zijn er nog tal van oorzaken te noemen. Eén ding is zeker: niemand in de wereld verdient het om op deze manier te moeten leven!

EO Metterdaad helpt.

EO Metterdaad helpt slachtoffers van moderne slavernij. Er bestaan nog steeds landen waar slavernij en mensenhandel voorkomt. Soms in de vorm van gedwongen (kinder)arbeid, soms doordat mensen op slinkse wijze een wurgcontract wordt aangesmeerd.

"Christus heeft ons bevrijd opdat wij in vrijheid zouden leven; houd dus stand en laat u niet opnieuw een slavenjuk opleggen." (Gal. 5:1)

Steun EO Metterdaad. Geef maandelijks of eenmalig. 

EO Metterdaad zet zich in voor hulp wereldwijd. Deze hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Regelmatig steunen wij projecten waarin we strijden tegen moderne slavernij, maar we helpen ook medische projecten en onderwijsprojecten.

Steun projecten van EO Metterdaad wereldwijd

Direct doneren