brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Ontwikkelingswerk wereldwijd

Zelfredzaamheid begint bij de betrokkenheid en inzet van mensen om zelf iets te veranderen in hun situaties van armoede en onrecht. Daarom steunt EO Metterdaad ontwikkelingswerk waarin lokale gemeenschappen, gezinnen en personen zelf aan een oplossing werken voor hun problemen en alleen een duwtje in de rug nodig hebben.

"Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn." (Fil. 4:9)

Steun ontwikkelingswerk

Wilt u bijdragen aan ontwikkelingswerk? Doneer dan aan EO Metterdaad en draag bij aan de verschillende projecten ontwikkelingswerk.

Doneer Direct

Ontwikkelingswerk in Kenia

Ontwikkelingsprojecten variëren enorm. Van training in landbouw, het leren van een beroep of het helpen opzetten van een eigen handel tot het verschaffen van microkredieten, registratie van land voor een hypotheek en het onderwijzen in de rechten voor minderheden. Zo is er onlangs een actie geweest voor Kenia. Hier worden in de sloppenwijk Matare pompen geplaats voor drinkwater, krijgen vrouwen training en hulp bij het opzetten van een eigen bedrijfje en krijgen kinderen en jongeren de nodige hulp om naar school te gaan.

Doneer aan Metterdaad Algemeen

Direct doneren