EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Zendingswerk. Help mee!

Het Evangelie over de wereld verkondigen.

Doneer structureel per maand of eenmalig zending wereldwijd.

Direct doneren

Zendingswerk

Zendingswerk: een missie

Sinds Jezus' komst op aarde zijn mensen de wereld in getrokken om over hem te vertellen. Dat was ook zijn opdracht aan de discipelen in Mattheüs 28. Zo gingen Paulus en Petrus op pad en een paar eeuw later kwamen zendelingen Willibrord en Bonifatius naar ons land.
En zo gaat het door, soms met gevaar voor eigen leven trokken mensen er op uit om over Jezus te vertellen.

Zending in de wereld.

Zending anno 2015 is dat nog steeds zo en meestal is dat geen westerse dominee of missionaris meer. De meeste zendelingen komen uit Brazilië of uit een van de Afrikaanse landen.

Ook de moderne techniek ondersteunt zendingswerk vandaag. Met films, radio en via internet wordt het goede nieuws verspreid ook in gebieden waar dat formeel verboden is.

EO Metterdaad helpt zendingswerk.

Als EO Metterdaad ondersteunen we regelmatig projecten die gericht zijn op het bekend maken van het Evangelie en/of de locale kerken versterken in hun diaconale en missionaire activiteiten.
Zo ondersteunden we initiatieven om de Bijbel te vertalen en te verspreiden. In Tanzania is de bijbel in veel lokale talen niet vertaald.
thumbnail noord-koreaEn in Noord Korea is het helemaal onmogelijk om aan een bijbel te komen. EO Metterdaad ondersteunde een creatief idee om de bijbel er toch heen te smokkelen.

Doneer maandelijks of eenmalig.

EO Metterdaad biedt de mogelijkheid om voor een specifiek thema te doneren waar u een warm hart toedraagt. Zo ook voor 'Zendingswerk': Een permanent doel waar u eenmalig of structureel aan kunt doneren.

Wanneer EO Metterdaad werft voor een project dat gerelateerd is aan 'Zendingswerk', wordt uw gift gebruikt. 
Uw gift wordt dus enkel voor het door u gekozen doel gebruikt. 

Geef voor zendingswerk wereldwijd

Direct doneren