brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Ziekenhuis
in Guinee

Medische zorg voor mensen in Guinee

Het christelijke Hope ziekenhuis biedt levensreddende hulp. Geef o.a. voor de bouw van een kraamkliniek.

Doneren

Levensgevaarlijk zwanger

In Nederland kennen we de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'. De kans dat hun kindje overlijdt tijdens de bevalling is dertien keer groter dan in Nederland.

Verloskundige hulp

Veel moeders en baby's overlijden in Guinee. Dit zou voorkomen kunnen worden, als er maar goede medische zorg aanwezig was. Daarom bouwen de medewerkers van het lokale ziekenhuisje Kliniek Hope hard aan een nieuwe vleugel voor verloskundige hulp.

Levensreddende hulp in Guinee

In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee gaat er tijdens bevallingen zo vaak iets mis met moeder en kind, dat veel zwangere vrouwen er eerder in bange verwachting zijn.

Dit kan veranderen door ze goede medische zorg in hun directe omgeving aan te bieden. En dat is ook precies wat de mensen van zendingsziekenhuis Hope Kliniek willen doen. Ze zijn druk met de aanbouw van een nieuwe vleugel voor kraamzorg. Direct na de opening kan deze afdeling letterlijk levens gaan redden.

Met uw hulp hoeven vrouwen en baby’s in Guinee tijdens de bevalling niet meer te overlijden. Geef voor de bouw van een kraamkliniek.

Doneren
Guinee content banner baby.jpg

Geef voor het Hope ziekenhuis

Doneren