brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Hulpverlening 2.0

Metterdaad Radio zomerserie

Er is de afgelopen decennia nogal wat verandert in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom.

Medair strijdt

Is de hulpverlening veranderd in de afgelopen decennia? Wat deden we vroeger wel en nu absoluut niet meer? Sluit de hulp nog aan bij de vraag van de doelgroep ter plekke?

Open Doors

Open Doors begon in 1955 met Bijbelsmokkel naar het Oostblok, door Anne van der Bijl. In een kevertje de grens over. Hoe ziet het werk van Open Doors er nu uit, bijna 65 jaar later? Is Bijbelsmokkel nog steeds aan de orde? Maarten Dees, directeur van Open Doors, is onze gast.

GZB anno nu

Er is de afgelopen decennia nogal wat veranderd in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. In onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ zoomen we in op deze ontwikkeling en vanavond doen we dat met Jan Ouwehand, directeur van de GZB

Metterdaad Radio Zomerserie - Hulpverlening 2.0

Van voedseltransport naar verbeteren van eigen landbouw, van hulpgeven naar het opzetten van spaargroepen door de vrouwen zelf en hen helpen met het opzetten van een eigen onderneming. Er is de afgelopen decennia nogal wat verandert in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom. In onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ zoomen we in op deze ontwikkeling. Luister en ontdek!

Geef voor het huidige Radio-project

Doneren