brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Vluchtelingen
in Egypte

METTERDAAD RADIO PROJECT

Door burgeroorlog in Soedan zijn er duizenden vluchtelingen in Egypte. Vanuit de kerk is er zorg voor hen maar voor medische hulp is geld nodig.

Direct doneren

Medische hulp in Egypte

Door burgeroorlog in Soedan zijn er duizenden vluchtelingen in Egypte. Ze worden met de nek aangekeken, maar vanuit de kerk is er zorg voor hen. Voor medische hulp is echter geld nodig.

Bijbelonderwijs in Zimbabwe

De kerk in Zimbabwe – een land in het Zuid-Oosten van Afrika - is voortvarend bezig om in alle uithoeken van het land Bijbelonderwijs te geven!

EO Metterdaad voor Jemen

Dreigende hongersnood in Jemen

De ergste voedselcrisis ter wereld treft Jemen op dit moment als een mokerslag. Deze gigantische ramp krijgt nauwelijks aandacht, omdat er bijna niemand het land in of uit komt. Een interview met Johan Mooij, woonachtig en werkzaam in Jemen.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

Medische hulp in Egypte voor Soedanese vluchtelingen

Door burgeroorlog in Soedan zijn er duizenden Soedanese vluchtelingen in Egypte. Zij hebben het moeilijk. Ze worden met de nek aangekeken, maar vanuit de kerk is er zorg voor hen. Voor medische hulp is echter geld nodig. Iedereen kan terecht voor operatie of medicijnen, maar het is boter bij de vis. Eerst betalen en dan word je geholpen. En daarvoor hebben ze geen geld. Speciaal vragen wij uw aandacht voor medische hulp aan deze groep.

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer