brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Toekomst
voor Malawi

Help om kinderen in Malawi een betere toekomst te geven

Geef voor kinderbescherming, voorlichting en onderwijs.

Direct doneren

Red een Kind in Malawi

Een interview met Andries Schuttinga - directeur van hulporganisatie Red een Kind - over hoopvolle initiatieven van vrouwen in Malawi. Sterke vrouwen die een geweldig rolmodel zijn als moeder-buddy, kleuterjuf of sociaal werker.

Kleuteronderwijs

Kleuterjuf Naomi Banda uit Malawi droomt ervan dat een van haar kindertjes ooit president zal worden. Zover is het nog lang niet: vooralsnog zitten ze vaak genoeg met lege magen hun tafels te stampen.

Rachel licht voor

De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken. Kijk!

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer
Banner Rachel met kindmoeder.jpg

Toekomst voor kinderen in Malawi

Vorige week is EO Metterdaad gestart met actie voor projecten van Red een Kind in Malawi. In drie afleveringen komen vrouwen aan het woord die hoopvolle veranderingen doorvoeren in hun land. O.a. als moederbuddy, kleuterjuf en sociaal werker. Klik hier voor meer informatie >

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer