brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Veilige
Leerplekken
in Brazilië

METTERDAAD RADIO PROJECT

Met het PEDE programma brengen we orde, regelmaat en veiligheid in de levens van kinderen die in die chaotische wereld opgroeien.

Direct doneren

'Peddies' voor kinderen

Met het PEDE programma brengen we orde, regelmaat en veiligheid in de levens van kinderen die in die chaotische wereld opgroeien. PEDE’s zijn veilige plaatsen in de dikwijls onveilige omgeving van de favella’s in Brazilië.

Gevangenisevangelisatie

In het immense Rusland worden duizenden kilometers afgelegd om gevangenen te bezoeken. Een van de evangelisten wil een opvang starten voor ex-gevangenen en daarmee voorkomen dat ze opnieuw de fout ingaan.

Medische hulp in Egypte

Door burgeroorlog in Soedan zijn er duizenden vluchtelingen in Egypte. Ze worden met de nek aangekeken, maar vanuit de kerk is er zorg voor hen. Voor medische hulp is echter geld nodig.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

"Peddies" - Veilige leerplekken voor kinderen in Brazilië

EO metterdaad vraagt hulp voor honderden kinderen in de knel in sloppenwijken in Brazilië. Via een 'Peddie', een veilige plaats om te werken aan opvoedkundige programma’s voor schoolloopbaan ontwikkeling, worden prachtige resultaten geboekt. Door de ouders erbij te betrekken verandert de thuissituatie ook op een positieve manier. Geef een kind de kans voor een stabiele toekomst!

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer