brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Hulp voor Egyptische ouderen

Ook in Egypte kan de zorg voor ouderen steeds minder geregeld worden door familie; een Nederlandse verpleegkundige startte een heel eenvoudig verzorgingshuis, maar heeft grote behoefte aan hydraulische hoog-laag bedden.

Direct doneren

Ouderenzorg in Egypte

Ook in Egypte wordt de zorg voor ouderen steeds minder geregeld door familie; een Nederlandse verpleegkundige startte een heel eenvoudig verzorgingshuis, maar heeft grote behoefte aan hydraulische hoog-laag bedden.

Alcoholverslaving in Oekraïne

Wat als wodka net zoveel kost als melk? Veel inwoners, murw gebeukt door armoede en werkeloosheid, grijpen er dan ook naar de fles. Hulporganisatie World Partners is onder andere actief in het dorpje Oles’k, om deze cultuur te doorbreken.

Hoop voor Albanië

Je kind elke dag een warme maaltijd geven, dat wil elke ouder. Maar de ca 3000 bewoners van een helling bij de hoofdstad Tirana in Albanië krijgen dit niet voor elkaar. Voor 300 kinderen biedt Hoop voor Albanië mogelijkheden.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer