brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Mitspa House

METTERDAAD RADIO PROJECT

Mitspa House, in Roemenië, is een plaats waar jonge moeders en hun pasgeboren kind gaan ontdekken dat samen met God een mooie toekomst mogelijk is.

Direct doneren

Mitspa House

Mitspa House is een plaats waar jonge moeders en hun pasgeboren kind gaan ontdekken dat samen met God een mooie toekomst mogelijk is.

Edukans - tv project

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide docenten en relevante opleidingen voor jongeren.

3xM in Afghanistan

De inwoners van het land zijn nog onbekend met het evangelie. Ons doel is om via tv de Bijbelse boodschap te brengen bij het Afghaanse volk.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer Luister

Mitspa House - voor kwetsbare vrouwen met kinderen

Mitspa House is een plaats waar jonge moeders en hun pasgeboren kind gaan ontdekken dat samen met God een mooie toekomst mogelijk is. Een plaats waar hoop, angst, wanhoop en onzekerheid plaats maken voor dromen en nieuwe mogelijkheden die jonge moeders nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Om haar doelstelling te bereiken onderneemt Mitspa House de volgende activiteiten:

  • Het twee jaar lang bieden van onderdak en ondersteuning aan vrouwen in de opvoeding van hun pasgeboren kindje en moeder en kind Gods liefde en genade tonen;
  • De vrouwen onderwijs geven over de heiligheid van het leven;
  • Het bieden van counseling, medische ondersteuning en praktische ondersteuning zoals bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van zwangerschapskleding en babykleding.
  • Het bieden van onderwijsprogramma’s over het opvoeden van kinderen en het werken aan een toekomst voor moeder en kind d.m.v. coaching bij budgetteren, het afronden van een opleiding, het vinden van een baan etc.

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer