brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Hoop in
Mosul

METTERDAAD RADIO PROJECT

Lise van der Eijk vertelt over de lichtpuntjes van hoop in de puinhopen van deze stad.

Direct doneren

Hoop tussen de puinhopen

Lise van der Eijk, programmamaker voor EO Metterdaad heeft de verwoesting in Mosul met eigen ogen gezien en vertelt over de lichtpuntjes van hoop in de puinhopen van deze stad. Luister!

Lighthouse in Zuid-Afrika

Kinderen bij “het verkeerde” weghalen èn weghouden, dat is de nood voor ouders in Zuid-Afrika. Theo en Jinke de Jong zetten zich daarvoor in. Vanuit zeecontainers geven ze onderwijs, bijbelstudie en voorlichting.

Landbouwonderwijs voor vrouwen

In Egypte zet Dorcas zich in voor landbouwonderwijs voor vrouwen! Niet vanuit emancipatie, maar vanuit de werkelijkheid in Egypte: de vrouwen werken op het land!

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer
Lighthouse Zuid-Afrika Header Doneren.jpg

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer