brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Lepra in
Nepal

METTERDAAD RADIO PROJECT

In Nepal is er door leprapatiënten een coöperatie gestart met mooie initiatieven om de kost te verdienen. De zaken gaan zo goed dat er een auto nodig is. Help!

Direct doneren

Idai in Mozambique

De Verenigde Naties noemen het ‘misschien wel de grootste natuurramp ooit op het zuidelijk halfrond.’ Arthur Heijstek is programmamanager voor hulporganisatie Dorcas in Mozambique. Hij vertelt over de gevolgen.

Lepra in Nepal

In Nepal is er door leprapatiënten een coöperatie gestart met mooie initiatieven om de kost te verdienen. De zaken gaan zo goed dat er een auto nodig is.

Roma kinderen

Roma kinderen uit Oost-Europa zitten al jong gevangen. Gevangen in een cirkel van armoede, analfabetisme en criminaliteit. Help Roma kinderen naar school.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer