brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Evangelie in Centraal Azië

Grote belangstelling voor het Evangelie onder doven!

Stichting Friedenstimme helpt hen. Geef voor financiële steun!

Direct doneren

Dorcas in Ethiopië

Van takkendragers naar ondernemers: Dorcas zet zich in om met zelfhulpgroepen arme jonge vrouwen te trainen. Zo krijgen deze vrouwen meer kansen dan ooit op de arbeidsmarkt!

Red een Kind in Malawi

Een interview met Andries Schuttinga - directeur van hulporganisatie Red een Kind - over hoopvolle initiatieven van vrouwen in Malawi. Sterke vrouwen die een geweldig rolmodel zijn als moeder-buddy, kleuterjuf of sociaal werker.

Spaargroepen Zuid-Soedan

Werken aan een financiële buffer is voor iedereen belangrijk. Hulporganisatie Tear is in stabiele gebieden van Zuid Soedan gestart met het opzetten van spaargroepen. Langdurige afhankelijkheid van externe hulp wordt hiermee doorbroken!

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

(vanwege de gevoeligheid van dit thema in Centraal Azië zijn de mensen op de foto op deze website uit voorzorg onherkenbaar gemaakt)

 

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

Actie voor doven in Oezbekistan

We vragen uw hulp voor doven in Oezbekistan. Er is bij hen grote belangstelling voor het Evangelie, maar ze missen een ruimte om samen te komen en een evangelist die uitleg geeft. Stichting Friedensstimme vraagt u om dit mooie werk financieel te ondersteunen. Helpt u mee?

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer