brandimage logo Navigatie overslaan Menu

Voorlichting en veilige opvang

Veel is nodig om een gebroken kind weer op de rails te krijgen

Steun om slachtoffers van kindermisbruik te steunen en dit probleem tegen te gaan.

Direct doneren

Veilige opvang van kinderen

Kinderen worden vaak gewaarschuwd voor onveilige plekken, plekken waar gevaar schuilt, maar niet voor de plek die veilig zou moeten zijn: THUIS! Helaas is in Sri Lanka kindermisbruik een enorm probleem. #Luister

Hulpverlening 2.0 van Tear

Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom. Het laatste interview in onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ is met Nadine Stam, projectleider bij TEAR.

Mercy Ships wil overbodig worden

Een hulporganisatie die zichzelf het liefst vandaag nog op zou heffen kom je niet elke dag tegen. Toch geldt dat voor Mercy Ships, dat vanaf een ziekenhuisschip gratis medische hulp biedt aan de allerarmsten in Afrika.

Metterdaad Radio. Steun kleine projecten wereldwijd!

Luister elke zaterdagavond op NPO Radio 5 tijdens EO Live naar het rubriek 'Over de Grens' van EO Metterdaad, tussen 20.30 en 20.45 uur.

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject.

Via deze pagina doneert u voor het huidige radio-project. Hieronder leest u meer over het project waar we uw hulp voor nodig hebben!

Doneer

Metterdaad zomerserie - Hulpverlening 2.0

Van voedseltransport naar verbeteren van eigen landbouw, van hulpgeven naar het opzetten van spaargroepen door de vrouwen zelf en hen helpen met het opzetten van een eigen onderneming. Er is de afgelopen decennia nogal wat verandert in hoe organisaties hun hulpverlening en zending vormgeven. Wat vroeger heel normaal was, gebeurt nu absoluut niet meer en andersom. In onze zomerserie ‘hulpverlening 2.0’ zoomen we in op deze ontwikkeling. Luister en ontdek!

Andere EO Metterdaad projecten

Lopende projecten Afgeronde projecten

Geef voor het Metterdaad Radio-project

Doneer