EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Nieuwe hangar voor de MAF

Bouw mee aan een nieuwe hangar

Om de vliegtuigen in topconditie te houden is een grotere, solide hangar nodig. Helpt u mee die te bouwen?

Afgerond

Achtergrondinformatie

De hangaar van MAF Suriname is inmiddels meer dan 50 jaar oud, waarbij de tand des tijds in een dergelijk tropisch klimaat zijn werk heeft gedaan. De hangaar is te klein om het derde vliegtuig te herbergen. De Cessna 206, die nu voortdurend buiten staat, laat al duidelijk aantasting zien door het weer.
De hangaardeuren zijn compleet versleten en functioneren nauwelijks meer. Het kantoor is (veel) te klein om het huidige personeel een fatsoenlijke arbeidsplaats te bieden en bovendien erg hard aan onderhoud/vervanging toe. Met de nieuwe taak om piloten verder op te leiden voor doorstroming in de grotere MAF-wereld zijn er lesruimten nodig. Die zijn er nu niet.

De ontvangstruimte voor afhandeling van de vluchten is feitelijk net groot genoeg om 1 vliegtuig tegelijk af te handelen. Met 3 vliegtuigen in de vloot een niet-klantvriendelijke omgeving, zeker in het licht van de toegenomen security-verantwoordelijkheid. Het beton van het platform is op veel plaatsen gescheurd en brokkelt af, wat een gevaarlijke situatie oplevert bij het taxiën, terwijl er in de regenseizoenen grote plassen water staan. Erg onpraktisch voor het personeel die de vliegtuigen moeten laden en lossen, en voor de passagiers.

De oude hangaar is met een leeftijd van meer dan 50 jaar en een slechte onderhoudshistorie aan het einde van zijn levensduur.

Help mee en geef voor een nieuwe hangar!

Doneer nu