EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen

Suriname 'Bedank'-uitzending

13 juni 2020 - We willen laten zien wat er met het geld van onze donateurs is gebeurd en hoe het nu gaat met de mensen die we volgden. De komende drie weken komen we met een serie bedank-afleveringen.

Nieuwe inkomstenbronnen

Marco en Marjolein Schuurmans helpen bij de ontwikkeling van indianendorpen in Suriname, door mee te denken over alternatieve vormen van onderwijs en nieuwe inkomstenbronnen.

Toerisme bevorderen

Met het 'Educatiecentrum' willen de Wayana in Suriname hun jongeren leren om in de toerismesector te werken.

Harten veranderen

Er ontstaan steeds meer kerken in het binnenland van Suriname. In sommige Wayana dorpen gelooft nu iedereen! Zie hoe het Evangelie levens verandert.

Het Evangelie voor Wayana

50 jaar geleden aanbaden ze nog bosgeesten. Nu rijzen er allemaal kerkjes in de indianendorpen in Suriname! En sommige indianen worden zelf zendeling. (25 min)

Het Educatiecentrum

Met het 'Educatiecentrum' willen de Wayana in Suriname hun jongeren leren om in de toerismesector te werken. (10 min)

Suriname afl. 1

Marco en Marjolein Schuurmans helpen bij de ontwikkeling van indianendorpen in Suriname, door mee te denken over alternatieve vormen van onderwijs en nieuwe inkomstenbronnen. (10 min)

Suriname afl. 2

50 jaar geleden aanbaden ze nog bosgeesten. Nu rijzen er allemaal kerkjes in de indianendorpen in Suriname! En sommige indianen worden zelf zendeling. (10 min)

Plek voor God

Er ontstaan steeds meer kerken in het binnenland van Suriname. In sommige Wayana dorpen gelooft nu iedereen! Zie hoe het Evangelie levens verandert. (10 min)

Investeer in de toekomst van indianenstammen

Doneer