EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Metterdaad in Zuid-Soedan

Scholing voor meisjes

In Zuid-Soedan is naar school gaan voor meisjes niet bepaald vanzelfsprekend. Ouders laten hen liever voor de koeien zorgen, om hen daarna vaak al op heel jonge leeftijd uit te huwelijken.

Medair redt levens

Verpleegkundige Mirjam Oving werkt voor twee klinieken van noodhulporganisatie Medair in Zuid-Soedan. Ze begeleidt daar de lokale medewerkers.

Hulp voor gehandicapten

In Juba, de hoofdstad van Zuid-Soedan, ligt een groot vluchtelingenkamp. Mensen zonder handicap hebben het er al moeilijk om het hoofd boven water te houden, laat staan mensen mét een handicap.

Hulp voor gehandicapten

In Juba, de hoofdstad van Zuid-Soedan, ligt een groot vluchtelingenkamp. Mensen zonder handicap hebben het er al moeilijk om het hoofd boven water te houden, laat staan mensen mét een handicap. (10 minuten)

Scholing voor meisjes

In Zuid-Soedan is naar school gaan voor meisjes niet bepaald vanzelfsprekend. Ouders laten hen liever voor de koeien zorgen, om hen daarna vaak al op heel jonge leeftijd uit te huwelijken. (10 minuten)

Medair redt levens

Verpleegkundige Mirjam Oving werkt voor twee klinieken van noodhulporganisatie Medair in Zuid-Soedan. Ze begeleidt daar de lokale medewerkers. (10 minuten)

Geef voor hulp in Zuid-Soedan

Doneren