EO Metterdaad Navigatie overslaan Menu

Afgerond

Uitzendingen - Zuid-Afrika

Blij met Corona? - Een terugblik

Het is haast niet voor te stellen, maar het coronavirus brengt wereldwijd niet alleen maar ellende. In Pretoria, Zuid-Afrika, noemt daklozenpastor Katleho het zelfs een 'zegen'.

Aandacht voor jongeren

Ex-bendelid - nu jongerenwerker - Zakhele Malibuko geeft steun en liefde aan kansarme pubers in Zuid-Afrika. (25 minuten)

Kansen voor kinderen

Dompel u onder in de bakken met liefde die de Zuid-Afrikaanse Sue van der Walt uitstort over de kansarme kinderen onder haar hoede. (25 minuten)

Daklozenopvang & Recyclecentrum

We ontmoeten pastor Katleho Ncaphe die zich met hart en ziel inzet en zwervers letterlijk van de straat houdt. Het Recyclecentrum speelt daarin een belangrijke rol. (25 minuten)

Opvang voor zwervers

Pastor Katleho Ncaphe zet zich met hart en ziel in voor zwervers en houdt ze letterlijk van de straat. Dit is de 10 minuten uitzending van zondag 11 november.

Kansen voor kinderen

Dompel u onder in de bakken met liefde die de Zuid-Afrikaanse Sue van der Walt uitstort over de kansarme kinderen onder haar hoede. (10 minuten)

Aandacht voor jongeren

Ex-bendelid - nu jongerenwerker - Zakhele Malibuko geeft steun en liefde aan kansarme pubers in Zuid-Afrika. (10 minuten)

Steun het werk in Zuid-Afrika

Doneren